Neįvardijamas šaltinis „Spyker Cars“ bendrovėje patvirtino šią informaciją, tačiau neatskleidė, ar Olandijos kompanija jau pateikė konkretų pasiūlymą amerikiečiams.

„General Motors“ šią savaitę pranešė, kad potencialių „Saab“ pirkėjų pasiūlymų lauks iki gruodžio pabaigos, o jeigu pirkėjas nebus surastas, bendrovę teks uždaryti.

„Autonews“ rašo, kad „Spyker Cars“ pirktų „Saab“ bendrovę kartu su kartu su akcininku iš Rusijos „Konvers Group“ kompanija. Ši finansų grupė valdo ir 29,5 proc. akcijų „Spyker“ bendrovėje.

„Spyker Cars“ per praėjusius metus pagamino 43 automobilius. Šio gamintojo modelių kaina prasideda nuo 180 tūkst. eurų (621,5 tūkst. Lt).

Neseniai skelbta, kad taupymo sumetimais „Spyker Cars“ perkels gamybą iš Olandijos į Didžiąją Britaniją. Bendrovė per pirmą šių metų pusmetį pagamino 21 automobilį, o bendrovės pardavimai per šį laikotarpį sumažėjo 1,6 mln. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją