Net jei esate labai patyrusi lovoje, nepulkite pirmą kartą mylėdamasi su nauju partneriu demonstruoti visų savo sugebėjimų. Būdamas šalia itin patyrusios sekso reikaluose moters, vyras paprasčiausiai gali išsigąsti, kad nebus toks geras. Kita vertus, jis gali apie jus pagalvoti ir nelabai gerų dalykų. Na, pati suprantate...

Klausimas: kiek vyrų iki manęs turėjai, yra aktualus visais laikais. Ir net jei jūsų partneris dievagosis, kad jam tai nesvarbu, būkite tikra - jis apsimetinėja. Todėl jei manote, kad sutikote svajonių vyrą, nepulkite atvirauti apie buvusius meilės nuotykius, tuo labiau apie visus.

Pirmąją naktį iniciatyvą atiduokite į jo rankas.

Nuomonės apie tai, ar pirmą naktį verta užsiiminėti oraliniu seksu, skiriasi. Dauguma mano, kad jeigu lovoje atsidūrę du žmonės to nori, neverta savęs varžyti. Tačiau psichologai rekomenduoja moterims pirmą kartą turint santykius su nauju partneriu daugiau imti, nei duoti. Tai nereiškia, kad ji turi gulėti kaip rąstas. Tiesiog moterį vyras turi atrasti pamažu, pamažu joje pažadinti seksualumą ir aistrą.

Pirmą naktį su nauju partneriu nenaudokite sekso žaisliukų. Tokiems dalykams jūs dar per mažai vienas kitą pažįstate.

Būkite daugiau švelni nei šiurkšti. Pasistenkite, kad po pirmos nakties ant jo kūno neliktų jūsų pėdsakų.

Na, ir savaime suprantama, asmeninė higiena. Tikrai nedaug atsiras vyrų, kurie kaip Napoleonas Bonapartas iki grįžimo namo likus kelioms savaitėms savo mylimajai laiške rašydavo: “Nesiprausk, aš grįžtu...”