Reikės:

1 kg įvairios maltos žuvies,
pusės stiklinės pieno,
4 kiaušinių,
50 g sviesto,
druskos ir prieskonių pagal skonį.

Maltą žuvį pagardinti mėgstamais prieskoniais ir žalumynais bei druska, supilti pieną ir 20 min. patroškinti keptuvėje, uždengus dangtį. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su ištirpintu sviestu ir sumaišyti su atvėsinta žuvies mase. Kepti orkaitėje apie 25 min.

Patiekti iškart su daržovėmis.
Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją