Reikės:

60 g džiovintų abrikosų,
pusės šaukštelio krakmolo,
pusės stiklinės riebios grietinėlės,
cukraus pagal skonį.

Abrikosus gerai nuplaukite ir pamerkite iš vakaro. Ryte išvirkite tame pačiame vandenyje, kai atvės, pertrinkite per sietelį. Gautą košelę sumaišykite su krakmolu ir norimu kiekiu cukraus, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirinkite. Patiekite prie saldžių apkepų ir pudingų.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją