Saulius Vaitiekūnas yra įgijęs aukštąjį inžinierinį išsilavinimą. Daugiau nei 17 metų jis dirba Lietuvos monetų kalykloje, pastaruoju metu buvo šios bendrovės direktoriaus pavaduotojas.

„Lietuvos monetų kalyklos valdyba naujajam įmonės vadovui kelia tikslus išlaikyti pelningą bendrovės veiklą, ne tik toliau kaldinti apyvartines ir kolekcines Lietuvos Respublikos monetas, Lietuvos Respublikos valstybės apdovanojimus, bet taip pat plėsti įmonės gaminių užsakovų ratą, toliau gerinti produkcijos kokybę“, – sakė Lietuvos monetų kalyklos valdybos pirmininkas Liutauras Žygas.

Saulius Vaitiekūnas laimėjo šių metų spalio mėnesį paskelbtą viešą konkursą direktoriaus pareigoms eiti. Į šias pareigas kandidatavo 10 pretendentų.

Buvęs Monetų kalyklos direktorius Jonas Valatka atsistatydino, kai neblaivus triukšmavo restorane ir pasipriešino policijos pareigūnams.

100 procentų Lietuvos monetų kalyklos akcijų priklauso valstybei. Šiuo metu bendrovėje dirba 68 darbuotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją