“Apie Lietuvą britų spaudoje ir televizijoje išgristi galima tikrai nedaug. Visai neseniai per BBC televizijos programą teko matyti reportažą apie kažkurio Lietuvos miesto vienuolius, kurie neturėdami pakankamai pinigų atidarė autoservisą.

Tiek šis reportažas, tiek kažkada spaudoje mano skaityta žinutė apie laiko kaitaliojimus Lietuvoje, priklauso egzotinių skyrelių kategorijai. Taigi, mano nuomonė apie Lietuvą tikrai puiki. Kiek supratau, gyvenate linksmai ir ironiškai žvelgiate į visas iškilusias problemas”, - sakė Calas Gibsonas.

Įrašų kompanijos "Neon Heights" vienas iš steigėjų teigia, jog Lietuvą įsivaizduoja panašią į Estiją, kur jis grojo praėjusiais metais: “šilta ir draugiška aplinka, daug šaunių muzikos gerbėjų”.

Su Estija Calą Gibsoną sieja ne tik pasirodymas šioje šalyje praėjusiais metais, bet ir bendras darbas. "Neon Heights" išleido estų grupės “Holmes” albumą. Taip pat vienas šios komandos kūrinių įtrauktas į netrukus pasirodysiantį "Neon Heights" muzikinį rinkinį “Edits and Oddities, Rarities and Rerubs Volume 1”.

Kalbėdamas apie didžiausias gyvenimo vertybes Calas Gibsonas mini sveikatą, muziką, meilę, knygas, šeimą ir kokybišką vegetarišką maistą. Savo mėgstamiausiomis šalimis Dj’us įvardija Indiją, Tailandą, Ispaniją, Iraną ir Airiją.

Calas Gibsonas taip pat prasitarė, jog šį šeštadienį, grodamas ORE organizuojamame šokių muzikos vakarėlyje "Neon Deeparture", kartu atšvęs ir savo gimtadienį, kurio oficiali data - balandžio 1-oji.