Iš pradžių moteris bandė tartis su kaimynu ir prašė jo nepilstyti benzino po langais, tačiau klientų kieme vis daugėjo.

T.S. iškviesti pareigūnai šio namo gyventoją L.J. aptiko su benzino indu, tačiau vyras paaiškino, jog degalus pilasi į savo automobilį. Gyventoja iš policijos sulaukė atsakymo, jog jos pateikta informacija nepasitvirtino.

T.S. žiniomis, kaimynas benziną dviem lengvaisiais automobiliais vežasi iš Baltarusijos, indus su benzinu laiko kieme esančiame sandėlyje, o į savo ir svetimus automobilius pilsto po namo langais. T.S. dažnai pastebi tuos pačius automobilius, kartais į kiemą užsuka taksistai.

Šnipiškių ir Žvėryno policijos nuovados viršininkas Kęstutis Trinkūnas teigė, jog pranešimai apie nelegalią prekybą degalais jų teritorijoje – labai reti, o pasak jo, tokius teiginius įrodyti sunku.

„Reikia, kad kas nors prisipažintų, jog tikrai pirko degalus arba užfiksuoti, kad tikrai pirkėjas moka už degalus, o ne šiaip grąžina ar skolinasi pinigus“, – sakė K.Trinkūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją