Nepaisant to, kad atsiranda keletas papildomų baldų, tame tarpe ir didelė spinta, kambarys atrodo paprastesnis nei anksčiau. Spintų sistema sustatyti įstrižai. Darbo stalas už širmos neatrodo svetimu daiktu, priešingai, jis suteikia interjerui savotiško jaukumo.

Šviesi kiliminė danga ant grindų ir baltos užuolaidos kontrastuoja su priekiniu spintų paviršiumi, dalinai nudažytu ryškiai raudona spalva. Dvi durelės yra stiklinės. Miegamojo langai išeina į pietus, kambaryje šviesu ir saulėta, todėl langų apdailai be užuolaidų naudojamos ir medinės žaliuzės. Jos ne tik apsaugo kambarį nuo pašalinių akių ir šviesos pertekliaus, bet ir uždengia šildymo radiatorius.

Miegamasis gali būti patrauklus netgi po to, kai jame įrengtas namų biuras. Na, o jeigu gulėdami lovoje jūs nenorite matyti darbo stalo, užversto segtuvais ir dokumentais, išskleiskite širmą per visą plotį ir pridenkite “biuro” zoną. Lentynos ir sienos pagamintos iš kriaušės medienos, pinti kėdės ir fotelio elementai atrodo ypatingai jaukiai.

Lengvas, tačiau tvirtas stalas pagamintas iš beržo, apdirbto pokostu ir po to padengto laku. Šviesus medis nepriekaištingai pritampa prie kambario interjero.

Šalia durų į miegamąjį per visą sienos ilgį išstatyta asimetriška spinta-kupė. Ji visur siekia lubas, o gylis mažėja link durų Priekinių paviršių apdaila gali būti įvairi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją