Popmuzikos žvaigždžių pora išsiskyrė praėjusiais metais po ketverius metus trukusios draugystės. B.Spears prisipažįsta, kad gyvenimas be vaikinų grupės "N'Sync" lyderio jai buvo labai sunkus.

"Buvau visiškai palūžusi. Dažnai savęs klausdavau, "O! Ką aš dabar veikiu?". Tai buvo sunkiausia, ką man kada nors yra tekę ištverti", - JAV bulvariniam laikraščiui "Star" pasakojo B.Spears.

"Man prireikė mėnesių, kad tai išgyvenčiau. Tai, kad viskas baigta, supratau tik tada, kai išgirdusi jį dainuojant per radiją ar kitus žmones tariant jo vardą, mano širdis nebepradėdavo virpėti".

"Žinote, aš jį visada mylėsiu. Jis buvo mano pirmoji meilė. Yra su juo susijusių dalykų, kurių aš vis dar pasiilgstu. Jis sugebėdavo mane prajuokinti. Tačiau jau daug kas prarasta, todėl būtų sunku grįžti atgal. Mūsų draugystė jau niekada nebūtų tokia pati, - sakė B.Spears. - Džiaugiuosi būdama viena, ir kad ir kaip keista, jei mes vis dar draugautume, tikriausiai nesijausčiau tokia laiminga, kokia esu dabar".

Tiesa, Britney, teigianti, kad ji ir Justinas daugiau nesišneka, nori išsklaidyti du gandus. "Justinas niekada man nesipiršo, o aš niekada jo neapgaudinėjau", - tikina dainininke.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją