„I-Sync“ yra mechaninė pavarų dėžė, kurioje pavaras perjungia programinė įranga. Kaip ir „I-Shift“, „I-Sync“ transmisijoje yra suderintas mechaninės transmisijos patikimumas, nedidelis svoris ir automatinės pavarų dėžės patogumas. „I-Shift“ buvo kurta sudėtingų bei tolimųjų gabenimų operacijoms, o „I-Sync“ yra pritaikyta vietinių transporto užduočių atlikimui. Ji pirmą kartą buvo pristatyta 2008 m. pavasarį „Volvo FL“ modelyje ir sulaukė komercinės sėkmės.

„Šiuo metu daugiau nei trečdalis visų FL yra užsakomi su „I-Sync“ transmisija. Vietiniai gabenimai pasižymi dideliu darbo tempu, dažnais sustojimais ir pajudėjimais iš vietos, todėl daugelis klientų pageidauja automatizuotos transmisijos, kuri būtų pritaikyta tokiam darbų pobūdžiui ir leistų sumažinti degalų sąnaudas. Dabar mes pristatome „I-Sync“ ir didesniam FE modeliui“, – sakė „Volvo Trucks“ FL ir FE komercinio vystymo vadovas Anders Bellini.

„Volvo FE“ modelyje „I-Sync“ komplektuojama su „Volvo“ 260 AG, 7 l darbo tūrio varikliu. Kadangi pavaros perjungiamos tinkamai ir laiku, „I-Sync“ padeda mažinti degalų sąnaudas ir anglies dvideginio emisiją.

Kaip ir anksčiau, automatizuota „Volvo I-Shift“ transmisija siūloma kitiems gamintojo gamos modeliams: FH16, FH ir FM.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją