Tačiau į aikštę negalės žengti saugai Sulley Muntari, Thiago Motta, Wesley Sneijderis bei, veikiausiai, puolėjas Mario Balotelli.

"S. Muntari šiuo metu negali paeiti, – sakė J. Mourinho. – Th. Motta atsigauti taip pat nespės, tačiau žaisti galės Cristianas Chivu ir, galbūt, M. Balotelli, kuris suteikia mums naujų galimybių puolime."

"Kalbant apie W. Sneijderį, sekmadienį jis dirbo su kamuoliu ir treniravosi pakankamai intensyviai, bet rungtynės yra visai kas kita. Tikėtis, kad jis žengs į aikštę, nevertėtų", – pridūrė treneris.

Panašios bėdos kamuoja ir "Manchester United" (Anglija) vienuolikę, kuriai antradienio Čempionų lygos mače namuose su Maskvos CSKA (Rusija) negalės padėti pagrindinės sudėties gynėjai Rio Ferdinandas ir Nemanja Vidičius. Abu futbolininkus kamuoja čiurnų problemos, o R. Ferdinandas dar ir skundžiasi nugaros skausmais.

Tiesa, abu žaidėjai pastaruoju metu buvo dažnai kritikuojami dėl nepatikimo žaidimo.

Dėl traumų žaisti negali ir "Man Utd" saugai Parkas Ji-Sungas bei Ryanas Giggsas. Abejojama dėl puolėjo Dimitaro Berbatovo būklės, o kitas atakų lyderis Wayne'as Rooney pirmadienį praleido treniruotę, nes ligoninėje budėjo prie žmonos Coleen, kuri susilaukė poros pirmagimio. Kol kas nėra aišku, ar antradienį ir jis išbėgs į aikštę.

Tačiau Anglijos klubo stategas Alexas Fergusonas pirmadienį žurnalistams prisipažino, kad į pagrindinę sudėtį sugrįš saugas Darrenas Fletcheris.

Bet kokiu atveju, skirtingai nuo "Inter" komandos, Mančesterio ekipa turi mažiau priežasčių nerimauti, nes per pirmąsias trejas rungtynes iškovojo visas tris pergales ir laimėjimas antradienį jai jau garantuotų vietą kitame etape.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją