Koncerto įdėja klubo vadybininkui Martynui Tylai šovė jau prieš pusmetį. Pirmuosius Ryčio Cicino ir Minedo koncertus sostinėje organizavęs M.Tyla puikiai suprato, kad „Yva“ gyvai - garantuota klubo reklama. Apdairiai pasirinkta data – Helovinas, kad būtų galima pasiteisinti, jei vaizdas būtų ypač baisus.

Prieš du mėnesius su kviestinių sostinės ir Klaipėdos muzikantų grupe repetuoti pradėjusi Natalija Zvonkė, teigė, kad nori skeptikams įrodyti mokanti dainuoti gyvai.

Po vidurnakčio prasidėjęs šou negirdėjusiems tikrai įrodė, o žinantiems - dar kartą patvirtino, jog Natalija balsą turi neprastą. „Aš tikrai uždirbsiu milijoną, net jei nepataikysiu į toną“, - pirmoje pasirodymo dainoje „Paparaciai“ apsidrausdama teigė N.Zvonkė. Panašu, kad yra atvirkščiai – į toną ji neblogai pataikė, bet dainuodama Lietuvoje milijoną ji uždirbs, geriausiu atveju, maždaug per dešimt metų. Besidomintiems lietuviška muzika, N.Zvonkės neblogos vokalinės galimybės nebuvo didelė paslaptis. Kaip ir tai, kad muzikos teorijos atžvilgiu neblogai skambantis jos balsas turi minusą – jis nėra išskirtinio tembro, todėl skamba nuobodokai.

„Yvos“ šokėjos Gintarė ir Kristina pirmąją koncerto dalį nuo pareigos dainuoti buvo atleistos. Mikrofonus rankose jos laikė daugiau dėl vaizdo, o Natalijai pritarė dvi scenos kampe apdairiai paslėptos vokalistės. Po pertraukos prie garso pulto stovėjęs Deivydas Zvonkus įjungė ir šokėjų mikrofonus. Pirmos dalies variantas buvo teisingesnis, bet iš esmės D.Zvonkus pasistengė, kad išskirtinis žmonos koncertas būtų gerai įgarsintas ir praeitų be techninių nesusipratimų. Demonstruodama, kad jų šeima pereis per ugnį ir vandenį, Natalija nuo scenos vyrą minėjo geru žodžiu.

Gyvam koncertui trūko tik vieno – tikrų grupės gerbėjų. Susirinkusi publika buvo labiau linkusi bendrauti tarpusavyje arba šokti nekreipdama per daug dėmesio į sceną. Jau po antros dainos koncertas ėmė panašėti į diskoteką. Dėmesio scenai susirinkusieji neskyrė ir todėl, kad dalis jautėsi ne mažiau svarbesni nei dainuojanti Natalija. Į gyvą „Yvos“ koncertą sugužėjo tikra garsenybių plejada. Tiesiai iš studijos po tiesioginio eterio atvyko būrys „Šok su manimi“ dalyvių: dainininkė Šorena, šokėjai Andrius Butkus ir Rasa Židonytė, laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas. Vėliau prie jų prisijungė Karina Krysko ir Saulius Skambinas.

Lyg ugnies valdovė atrodė Helovino kaukės nepamiršusi Lidija Rasutis. Jai į porą būtų tikęs visažistas Aurimas Juodiškis veide nusigrimavęs ypač tikroviškai ir kraupiai atrodančią žaizdą. „Dėl savęs galiu pasistengti“, - juokėsi pagyrų klausydamas visažistas. Šokančių minioje buvo galima išvysti pagarsėjusias vakarėlių lankytojas Oksaną Zlatkovaitę ir Aidą Žiliūtę. Joms kompaniją palaikė po gobtuvu veidą nuo fotografų slėpęs primarijus Nerijus Juška ir reklamos veidas Danielius Polskis-Gabbana. Klube sukiojosi stilistas Kęstutis Rimdžius, verslininkai Marius Gelažnikas, Irena Marozienė, dainininkai Edmundas Štenger-Mundis, Edilija Šliauderienė „eks Geltona“, „Muzikos akademijos“ dalyviai Eldaras Gadžijev, Tautrimas Rupulevičius - Onsa, muzikos vadybininkas Egmontas Bžeskas su kolega Aru Vėberiu, „vakarėlių liūtės“ titulo siekianti Ingrida Kazlauskaitė ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją