K.Lavrinovičiui skauda nugarą

Pirmajame „Montepaschi“ mūšyje Kroatijoje nesustabdomas buvo Lietuvos rinktinės aukštaūgis Kšyštofas Lavrinovičius, pelnęs tik 14 taškų mažiau nei visa varžovų komanda kartu sudėjus.

Tačiau 30 metų 209 cm ūgio legionierius K. Lavrinovičius gali praleisti rungtynes su "Žalgiriu", - praneša dienraštis "Lietuvos rytas".

Skelbiama, jog jis jaučia nugaros skausmus, o ar aukštaūgis tikrai dalyvaus susitikime paaiškės tik prieš pat mačą.

Italijos klube yra daug žinomų krepšininkų, tarp jų ir tokie kaip Shaunas Stonerookas, Denisas Marconato, Romainas Sato, Benjaminas Eze, Terrellas Mcintyre‘as, Henry Domercantas, Davidas Hawkinsas ir Nikos Zisis.

Visi šie žaidėjai turi ne vienų metų patirtį Eurolygoje ir kituose aukšto lygio turnyruose.

MDP treneris lengvo pasivaikščiojimo nesitiki

„Montepaschi“ strategas Simone Pianigiani lengvo pasivaikščiojimo nesitiki.

„Mes puikiai žinome, kaip svarbu yra laimėti namuose. „Žalgiris“ yra klubas su puikiomis tradicijomis ir Eurolygos lygį atitinkančiais krepšininkais. Tai jauna ir simpatiška komanda, kuri žaidžia brandų, taktišką krepšinį. Jie kausis tik dėl pergalės, tačiau mes nelinkę nusileisti. Nepaisant visko, galiu pasakyti – lengva tikrai nebus“, - trenerio žodžius cituoja zalgiris.lt

Tik pergalės kovoje su „Žalgiriu“ tikisi ir vienas „Montepashi“ lyderių Sh. Stonerookas.

„Žaisime pirmąsias šio sezono Eurolygos rungtynes savo arenoje. Manau, su „Žalgiriu“ laukia sunki kova. Svarbiausia - gynyba. Jeigu ginsimės taip agresyviai, kaip prieš „Cibona“ klubą trečiajame kėlinyje, manau, laimėsime ir antrąjį mačą. Todėl labai svarbu aktyviai gintis ir kovoti dėl atšokusių kamuolių“, - Eurolygos interento svetainėje kalbėjo Sh. Stonerookas.

Gynybą išvykdami į Sieną akcentavo ir „Žalgirio“ žaidėjai. Komandos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas teigė, kad jo auklįtiniai taikys komandinę gynybą.

"Montepaschi" - "Žalgirio" rungtynės prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją