Tačiau Toronto klubas iš "Knicks" nori taip pat nemažo atlygio - praėjusio sezono komandos lyderio Latrello Sprewello ir 9-ojo šaukimo naujokų biržoje.

"Tai tikrai labai gera proga ir mes darysime viską, kad sandėris įvyktų, - sakė "Raptors" generalinis vadybininkas. - Keitimo galimybes aptarėme jau ne pirmą kartą".

[nuotrauka1]Kol kas neaišku, kas bus pasirinktas ketvirtuoju numeriu NBA naujokų biržoje. Jeigu sandėris įvyktų, tai "Knicks", pasinaudoję ketvirtuoju šaukimu, greičiausiai pasirinktų įžaidėją T.J.Fordą. "Raptors" komanda, kuriai atitektų devintasis šaukimas, yra nusižiūrėjusi 2 krepšininkus: įžaidėją Kirką Hinricką ir sunkųjį krašto puolėją Mike'ą Sweetney.

"Raptors" mano, jog Latrello Sprewello atėjimas į komandą sudarytų puikų tandemą su Vince Carteriu. Taip pat klubas tikisi, kad L.Sprewellas bus kibirkštis geram V.Carterio žaidimui įžiebti.

Jeigu "Knicks" naujokų biržoje pasirinktų įžaidėją, tai jis būtų jau trečiasis. Iki šiol klube atakų organizatoriais būdavo Howardas Eisley arba Charlie Wardas. O 2004-2005 metų sezone į Niujorko komandą turėtų atvykti serbas Milošas Vujaničius, vis dar liekantis tobulėti Europoje. Taigi tuomet "Knicks" gali turėti net 4 įžaidėjus.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją