Chat'as vyko naujojo "Lemon Joy" albumo "Restart" pristatymo proga. Į chat'ą iš visos grupės atvyko vienas Igoris ir pranešė, kad kiti "Lemon Joy" nariai miega.

Prieš chat'ą Igoris baiminosi, kad chat'o dalyviai jį puls ir įžeidinės, o ne ko nors klausinės. Tačiau, laimei, viskas baigėsi gerai ir I.Kofas, kuris bijojo chat'o, pripažino, kad ta baimė buvo nepagrįsta. O vieną chat'o dalyvį, pavadinusi jį gaidžiu, I.Kofas pats išvadino gyvuliu.

Chat'o dalyviai klausinėjo apie "Lemon Joy" kūrybą, apie tai, ar jie ketina apšildyti "Depeche Mode" koncertą. Į pastarąjį klausimą I.Kofas atsakė "Jei "depechai" to norės".

Vis dėlto, chat'o metu "Lemon Joy" lyderis dar kartą patvirtino, kad nesirengia atidaryti grupės tinklapio. "Ir taip bendravimo pakanka", - sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)