Kas dveji metai Tokijuje rengiama paroda iki šiol buvo viena svarbiausių automobilių parodų pasaulyje. Tačiau šiais metais ji nesudomino užsienio šalių gamintojų – dalyvauti joje Europos ir Amerikos automobilių gamintojai atsisakė taupydami lėšas, o „Hyundai Motor Company“ atstovai savo dalyvavimą atšaukė likus vos mėnesiui iki parodos.

Atsisakius „Hyundai“, parodoje liko dalyvauti 8 didžiausi Japonijos automobilių gamintojai ir 3 motociklų gamintojai („Honda“, „Suzuki“ ir „Yamaha“), tad Tokijo paroda šiemet tapo tik vietinių gamintojų naujovių ir laimėjimų demonstravimo vieta.

Todėl importiniais automobiliais besidomintys japonai parodoje gali pamatyti tik trijų nykštukinių automobilių gamintojų iš Europos – „Caterham“, „Alpina“ ir „Lotus“ – produkciją.

Nuotraukų albume - Tokijo automobilių parodos dalyvių pristatyti modeliai

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją