Prie odos prigludusios kelnės buvo derinamos su prabangios elnio odos motociklininkų švarkais, o siauri sijonai ir trumpi šortai buvo derinami su dailiomis palaidinėmis ar švelniais džersio megztukais. Jo naudojamos medžiagos buvo labai lengvos – švelnus šilkas, šiugždi medvilnė, indiškas medvilninis dryžuotas audinys, tafta – o spalvų paletėje dominavo balta, chaki, irisų, pilka ir ruda su raudonos ir rožinės akcentais.

Pavasario sezonui būdingos ryškios siūlės, o Nolan pademonstravo savitą jų versiją, naudodamas juostuotus audinius ir įstrižai kirptus sijonus iki kelių.

Sportiniams drabužiams svarbiausia patogumas dėvėti ir, kiek tai rūpi Nolan, ši samprata išplečiama: jis pademonstravo mažytes džersio sukneles su monetos dydžio blizgučiais ir netikrais briliantais dabintus megztinius, kurie tuo pat metu buvo švelnūs ir blizgūs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją