“Figo yra senesnis žaidėjas nei Beckhamas, bet jis vienas iš tų, kuriuos Milano “Inter” komanda norėtų turėti savo gretose. Dar liko daug laiko, kol perėjimams skirtas laikotarpis pasibaigs, ir aš manau, kad mes ką nors sugalvosime”, - pridūrė „Inter“ prezidentas Massimo Moretti (Masimas Moretis).

Tuo tarpu naujasis “Barcelona” klubo prezidentas Joanas Laporta (Choanas Laporta) pareiškė, kad sieks į komandą privilioti Brazilijos rinktinės saugą Ronaldinho (Ronaldinjo).

Visai neseniai J. Laporta buvo pareiškęs, jog jo pagrindinis tikslas - pasirašyti sutartį su Davidu Beckhamu, tačiau pastarasis nusprendė pereiti į Madrido “Real”. Todėl dabar “Barcelona” prezidentas teigia sieksiąs įsigyti Ronaldinho, kuris pasiruošęs persikelti iš “Paris St. Germain” į stipresnį klubą.

“Ne paslaptis, kad Ronaldinho – vienas iš mus dominančių žaidėjų. Kartu su kitais pajėgiais žaidėjais jis visą laiką buvo mūsų kandidatų sąraše. Derybos dėl jo perėjimo jau eina į pabaigą“, - pareiškė „Barcelona“ atstovas spaudai Juanas Jose Castillo (Chuanas Chose Castiljo).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją