Pavasario šou demonstracijose Carousel du Louvre, Lacroix žengė atgal ir intymios vakarienės metu pademonstravo modelius iš savo vardo džinsų bei Bazar linijų bei kai kuriuos savo aukščiausios kokybės aukštosios mados modelius: korsetus, etninius raštus ir metaliko atspalvio odą, viskas džiaugsmingai išsluoksniuota, daug ryškių siuvinėjimų ir puošimų karoliukais, dėvima su dideliais juvelyriniais dirbiniais bei stulbinančiais auksiniais kario sandalais.

Kartais stilius – kaukės modeliams, kojinaitės, dėvimos su vakariniais bateliais, maudymosi kostiumėliai, kyšantys iš po džinsų – atrodė keistai, žvelgiant į klasikinius kūrinius. Tačiau bet kas, kad padeda atkurti Lacroix kaip įvairiapusiško šiuolaikinio kūrėjo kaip priešpriešos pūstų sijonų gamintojams pozicijas, yra pagirtina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją