Bananų-pieno dieta.
Efektyvi palaikanti dieta po didelio svorio netekimo. Leis išsaugoti pasiektą svorio ribą ir palengvina perėjimą nuo griežtos dietos prie normalios mitybos. Ji pakankamai tausojanti, todėl prie jos galima sugrįžti kiekvieną mėnesį. 2 dienas iš eilės suvalgyk po 2 bananus. Ir išgerk po 2 stiklines pieno.

“Reičel dieta” (700-1300 kkal) Savaitinė dieta, apskaičiuota vienam kursui per metus. Kiekvieną dieną (3 kartus) vartojamas tik vienas produktas vienu kiekiu, priklausomai nuo apetito. Bet koks raciono papildymas draudžiamas. Pirmadienis: daržovės. Antradienis: kiaušiniai. Trečiadienis: virta mėsa (pasirinktinai). Ketvirtadienis: pienas. Penktadienis: virta žuvis (pasirinktinai). Šeštadienis: vaisiai. Sekmadienis: bet koks maistas (ne per daug kaloringas).

“Huberio dieta”. Apskaičiuota vienam mėnesiui. Griežtai laikantis galima netekti iki 5 kilogramų. Pusryčiai: arbata su sacharinu, 50 g ruginės duonos, 20 g pieno. Antrieji pusryčiai: obuolys. Pietūs: 200 g liesos mėsos (nekeptos), 200 g keptų arba troškintų daržovių, obuolys su džiūvėsiais. Pavakariai: arbata su sacharinu ir neriebiu pienu. Vakarienė: 100 g keptos be riebalų mėsos, 100 g virtų daržovių, 2 džiūvėsiai. Naktipiečiai: 2 obuoliai.

Mažai kaloringa dieta (500 kkal). Labai griežta, tačiau pakankamai maistinga. Galima netekti iki 5 kilogramų svorio per savaitę. Pusryčiai: arbata arba kava su sacharinu ir pienu. Pietūs: 100 g neriebios keptos mėsos arba virto liežuvio, “žalios” salotos be aliejaus su citrina. Vakarienė: 150 g daržovių be aliejaus su citrina, 4-5 džiūvėsiai.

Atskira dieta (1200 kkal) Joje yra angliavandenių, baltymų, riebalų ir vitaminų. Ji ne per sunki ir jos galima laikytis pakankamai ilgą laiko tarpą. Puryčiai: stiklinė apelsinų sulčių. Antrieji pusryčiai: obuolys arba kriaušė. Pietūs: 80 g makaronų, 80 g pomidorų, 100 g šviežių daržovių (pagal skonį galima pagardinti aliejumi, druska ir citrina), 100 g virtų bulvių, stiklinė balto stalo vyno.

Kaip atsikratyti svorio nesilaikant dietų? Visiškai išbrauk iš savo mitybos duoną, grūdinius ir ankštinius produktus, juk juose yra gausybė angliavandenių, dėl kurių didėja svoris. Pakeisti juos galima alaus mielėmis – jos pakankamai maistingos, jose daug vitaminų ir suteikia sotumo jausmą. Mielės dedamos į sriubą, košę, įvairiausius padažus (po paruošimo), pieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją