Pirmieji britų policijos elektromobiliai į gatves turėtų išriedėti jau gruodį. Tiesa, pareigūnai tikina, kad ši policijai neįprasta transporto priemonė kol kas bus skirta reprezentacijai.

„Mitsubishi“ vadovo Lance'o Bradley teigimu, jau prieš metus pradėta svarstyti apie galimybę pritaikyti „i-MiEV“ elektromobilius Didžiosios Britanijos policijai.

„Mitsubishi i-MiEV“ elektros motoras išvysto 64 AG (47 kW) ir pasiekia 180 Nm sukimo momentą. Su pilnai įkrautomis baterijomis automobilis gali nuvažiuoti 144 km ir išvystyti iki 130 km/val. greitį.

„Mitsubishi“ skelbia, kad šis automobilis Japonijoje bus pradėtas pardavinėti 2010 m. balandžio mėnesį. Pirma šalimi Europoje, į kurią pateks šie automobiliai, bus Didžioji Britanija, kurioje automobilių vairas yra toje pačioje pusėje kaip ir Japonijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją