„Kiekvienas kvapas turi savo natą. Išsirinkome savo mėgstamiausias natas ir sujungėme jas į vieną gražų aromatą. Man patinka vaisių, obuolių, kedro ir žalių citrinų žievelių kvapas“, - scenoje pristatymą pradėjo Nijolė Pareigytė.

„Mano natos yra širdies natos, kurios pasireiškia per širdį ir egzotiką. Tai yra jazminų žiedai, baltoji rožė ir bambukas“, - jai antrino Karina Krysko.

„Aš įkvėpimo ieškojau iš gamtos, iš miško, iš medžių, man labai geismingas ir geidulingas muskato bei ambraso kvapas“, - pridūrė Ingrida Martinkėnaitė.

„O aš dievinu gėles – rožes, varpelius, todėl mano nata – gėlių nata. Aš džiaugiuosi, kad mūsų kvapai susivienijo ir tapo „69 danguje,“ - pristatymą baigė Goda Alijeva.

Grupės merginos ne tik pademonstravo, kiek daug reikia kvepintis – nuo galvos iki kojų, bet ir aplinkinius purškė šiuo aromatu.

Į pristatymą susirinko geri merginų draugai. Grupės „Mecxicano“ kolegos padovanojo joms tiesiog dainą, kuri vadinosi „69 danguje kvĖpalai“. Stilistas Jurijus visoms įteikė po „kopūstą“, kuriais labai apsidžiaugė Nijolė.

Tačiau didžiausią staigmeną iškrėtė laidos „Na, palauk!“ komanda. Merginoms pakvietus uždavinėti  klausimus, prisistatė nepažįstamasis, kuris apkaltino jas plagiatu ir net išvadino "matrioškomis".

Po karšto pokalbio link jų atskubėjo laidos vedėjas Ramūnas Rudokas ir visi suprato apgaulę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją