„Kauno diena“ rašo, kad Kauno „Žalgirio“ krepšininkas ketvirtus metus važinėja juodu 2005-ųjų „Audi A8“. Dyzelinu varomą 3 l variklio talpos ir apie 230 AG turintį automobilį Dainius pirko laikinai, pusmečiui, galbūt – metams.

Tačiau patenkintas automobiliu krepšininkas nutarė jo jau nebekeisti į kitą. D.Šalenga įsitikino, kad „Audi A8“ – komfortiškas, dinamiškas, manevringas.

„Audi A8“ D.Šalenga neturi jokių priekaištų. Nebent, pastebėjo jis, mašina galėtų turėti geresnę triukšmo izoliaciją. Dvigubi langai, mano krepšininkas, nepakenktų: „O iki idealo man dar trūktų tik 4,2 l talpos variklio. Išbandžiau galingesnį „Audi“ modelį – buvo puiku!“

„Kauno diena“ rašo, kad D.Šalenga nėra itin prietaringas, perbėgant kelią juodai katei nenusispjauna, tačiau jis – tikintis, o jo mašinoje kabo fosforinis kryželis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)