„Kalbėjausi su Yamashina-san ir jis sakė, kad beveik visi Japonijos laikraščiai jį suprato teisingai. Vis dėlto, vienas Japonijos laikraštis, kuriuo rėmėsi „Reuters“, jo žodžius pateikė neteisingai“, - pareiškė komandos vadovas. - Manau, kad jo pozicija yra tokia, kad mes turėtume būti „Formulėje-1“ iki 2012-ųjų“.

Vėlyvas biudžeto tvirtinimas – įprasta procedūra

J. Howetto teigimu, vėlyvas „Formulės-1“ komandos biudžeto kitų metų sezonui tvirtinimas lapkričio pabaigoje nereiškia galimo pasitraukimo. Tai, pasak specialisto, yra normali procedūra „Toyota“ kompanijoje.

Paklaustas apie „Toyota“ požiūrį į „Formulės-1“ komandą, J. Howettas tvirtino nematantis jokių galimo pasitraukimo iš šio sporto ženklų.

„Šiuo metu nėra nieko, kas rodytų, kad taip gali atsitikti. Mes dirbame iš visų jėgų“, - sakė ekipos vadovas.

„Toyota“ varikliai – kitai komandai

Britas pridūrė, kad „Williams“ komandai atsisakius „Toyota“ variklių, japonai motorus gali tiekti kitai „Formulės-1“ ekipai. Neoficialių šaltinių teigimu, ja norėtų tapti „US F1“ komanda.

„Mūsų pozicija yra tokia. Jei „Williams“ jų nenori, kalbamės su kitais. Jei „Williams“ nori variklio, jis vis dar laisvas. Vis dėlto, manau, kad jau išsiskyrėme, dėl kitų priežasčių“, - kalbėjo jis.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt