„Gražūs berniukai“, – sakė Ž. Ilgauskas. - Aš per naktį tapau tėvu“.

220 cm ūgio žaidėjas pasakojo, kad berniukai Povilas ir Deividas visai nemoka anglų kalbos ir šiuo metu apsipranta su gyvenimu JAV. Ž. Ilgauskas teigia, kad būdamas tėvu, jis iš naujo įvertino keletą savo komandos draugų, turinčių šeimas.

„Nebemiegu tiek daug, tačiau man tai labai patinka“, – sakė jis. - Viskas staiga pasikeitė. Kartais tai tikras iššūkis, tačiau bendrai tai puiki patirtis. Dabar mes turime didelę šeimą. Šiuo metu mano gyvenime yra laimingas laikas. Vaikai užpildė mūsų šeimą.“

Prieš dvejus metus Jennifer neteko dvynukų vėlyvame nėštumo etape.

Šią vasarą Ž. Ilgausko atstovaujamą Klivlando komandą papildė naujas žaidėjas Shaquille‘as O'Nealas iš „Phoenix Suns“ ekipos.

Komandoje žaidžiant Sh. O'Nealui, Ž. Ilgauskas, turėjęs rimtų pėdos traumų savo karjeros pradžioje ir žaidęs mažiausiai po 65 rungtynes kiekviename iš pastarųjų septynių sezonų, praleis kažkiek laiko ir ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Ir jam tai patinka.

„Savo karjeroje aš tikrai noriu laimėti NBA pirmenybes“, – sakė Ž. Ilgauskas. - Man 34-eri ir aš noriu laimėti čempionatą. Nesvarbu, kas man padėtų tai padaryti.

Sh. O‘Nealas yra geriausias "centras" prieš kurį man yra tekę žaisti, todėl, jei jis pakeis mane starto sudėtyje, aš visai neprieštarausiu.“

Koks bus jausmas, kiekvieną dieną treniruotis su Sh. O‘Nealu?

„Aš to nedarysiu“, – pajuokavo lietuvis. - Kažkas kitas tai darys, nes kitaip aš nesulauksiu Kalėdų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją