Juodi debesys virš Portugalijos futbolo specialisto galvos susitvenkė po nesėkmių serijos 2010 m. pasaulio čempionato atrankos varžybose - lietuviai pralaimėjo ketverias rungtynes iš eilės ir prarado visas viltis iškovoti kelialapį į finalo turnyrą.

LFF kantrybės taurę perpildė paskutinė gėdinga nesėkmė, kai buvo pralaimėta 1:2 vienai silpniausių planetoje Farerų salų ekipai, - primena dienraštis "Kauno diena".

Portugalas - aštuntasis Lietuvos rinktinės treneris užsienietis nuo 1923-ųjų, kai mūsų šalies reprezentacinė komanda sužaidė pirmąsias tarptautines rungtynes.

Neoficialiai duomenimis, J. Couceiro buvo sutaręs su LFF apie 800 tūkst. litų atlyginimą per metus, o dar papildomai maždaug 200 tūkst. litų - kelionių išlaidoms, automobilio nuomai ir kitoms reikmėms, - informuoja dienraštis "Kauno diena".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją