Komandos vadovas Audrius Gelžinis, komentuodamas šiuos rezultatus patikino, kad nors sezono pradžia nebuvo itin sėkminga, „programa maksimum“ buvo įvykdyta.

„Šiais metais taip pat turėjome keletą neišspręstų problemą, tačiau jautėmės gerokai tvirčiau. Jei pernai Jonas dažnai turėdavo ginti kvalifikacinių važiavimų metu iškovotą poziciją, tai šiais metais beveik visuose etapuose jis pats nuolat spaudė važiuojančius priekyje čempionato lyderius.

Turint galvoje, kad trejose lenktynėse dėl įvairių priežasčių (dukart J. Gelžinis buvo išmuštas iš trasos kitų lenktynininkų, o kartą pats suklydo pasirenkdamas padangas) nepavyko finišuoti „taškų zonoje“, 5-oji vieta iš tiesų geras rezultatas“, - reziumavo A. Gelžinis.

Paskutinėse sezono varžybose J. Gelžinis abiejuose finaluose startavo iš ketvirtosios vietos. Pirmąją lenktynių dieną po nelabai sėkmingo starto, vengdamas rizikos, jis finišavo 6-oje pozicijoje, o antrą dieną startas pavyko geriau ir pilotas finišavo ketvirtoje vietoje.

T. Barštys buvo pakankamai greitas ir važiavo be didesnių klaidų, tačiau kaunietis turėjo pripažinti varžovų, kuriems „Mantorp Park“ trasa yra viena iš pagrindinių treniruočių arenų, pranašumą.

„Carrera Sandinavia“ taurės nugalėtoju tapo čempiono titulą apgynęs Jocke Mangsas, aplenkęs Tony Rickardssoną. Trečioji vieta atiteko Carlee Lindholmui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją