Vasaros sutiktuvių vakarėlyje vinilus suksiantys Dj Algis Drėma ir Kunigas žada galingus house setus. “Tą minutę, kai ateis vasara reiktų “driokstelti” kažką ypatingo, nes tokia akimirka būna tik kartą metuose. Baltą atmosferą kuria ne tik aplinka ir žmonės. Manau, geriausiai su šia užduotimi susitvarkys specialiai parinkta muzika!”, – juokavo Algis Drėma. Dj Kunigas taip pat žada specialiai šiam vakarui paruoštus nuotaikingojo "house" stiliaus muzikos setus su vasaros prieskoniu.

Klubas “Intro” pavasario palydų proga interjerą papuoš vasaros pradžią simbolizuojančiomis pakalnutėmis, kokteilių meniu – specialiu “Baltu” gėrimu. “Mūsų barmenai dabar bando sukurti balčiausią kokteilį pasaulyje. Sunkiausia užduotis – jis turi būti baltas ne tik spalva, bet ir skoniu. Maža to – tikti prie grojamos house muzikos ir akimirksniu atgaivinti net po kelių valandų nenutrūkstamo šokio”, – pasakojo klubo “Intro” direktorius Vygandas Šimbelis.

Jis tikina, kad barmenai iki šeštadienio vakaro su užduotimi susitvarkys, o rezultatą galės įvertinti visi, atėjusieji baltai sutikti vasaros. Prie durų visos merginos gaus pakalnučių, o apsirengusieji baltai įeis pigiau.

“Intro” šeštadienį kviečia nepražiopsoti svarbiausios šio savaitgalio minutės – kai ateina vasara, sutikti ją lengvai baltai, skambant vasariškiausiems "house" muzikos setams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją