„Žalgiriui“ pavyko atitrūkti trečiajame kėlinyje, kai dukart iš po krepšio įmetė Povilas Čukinas, o Martynas Pocius pridėjo gražų dvitaškį ir skirtumas tarp ekipų tapo dviženklis – 59:48.

Didžiąją dalį ketvirtojo kėlinio skirtumas laikėsi ties 11 taškų atžyma. Žalgiriečių gretose Tadas Klimavičius ir P. Čukinas pelnė po 4 taškus (75:64). Vėliau greitoje atakoje įdėjo Dainius Šalenga, o netaiklų komandos draugo metimą pataisė Mirza Begičius (79:66). Tik per paskutines 2 minutes „Krivbasbasket“ sumažino atsilikimą – 73:79.

„Žalgiris“: Tadas Klimavičius 15 taškų, Povilas Čukinas 12, Žygimantas Janavičius ir Adas Juškevičius po 9, Travisas Watsonas 8 (5 atk. kam.), Dainius Šalenga ir Martynas Pocius 7, Mirza Begičius 6, Marcusas Brownas ir Šarūnas Vasiliauskas po 3, Povilas Butkevičius taškų nepelnė.

„Krivbasbasket“: D. Korablovas 15, D. Gliebovas 12, V. Kondravecas 10.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją