Rugsėjo 11 - 13 naktimis Druskininkuose niekas nemiegos, kadangi šventės organizatoriai siūlo daug įspūdingų renginių, kurie paliks neišdildomus įspūdžius.

Šiomis naktimis galėsite dalyvauti teatralizuotoje naktinėje ekskursijoje po kurortą, romantinėje išvykoje miške, naktinės fotografijos konkurse, išbandyti naktinį skrydį oro balionu, stebėti žvaigždes per teleskopą, sušilti prie laužo, šaudyti iš lanko, stebėti meno akcijas, gėrėtis muzikos ir poezijos valanda, ugnies salve bei koncertais.

Rugsėjo 14 – 20 dienomis apsilankę Druskininkuose ne tik kūną atgaivinsite procedūromis su medumi, kurias siūlo dauguma sveikatinimo įstaigų bei viešbučių, bet taip pat daug sužinosite apie medų, rašoma pranešime spaudai.

Organizuojamas Dzūkijos krašto medaus tradicijų pristatymas, midaus degustacija „Kurorto vyninėje“, medaus ir jo produktų pristatymas, senoji bitininkystė, teminė išvyka į Dzūkijos nacionalinį parką „Drevinė bitininkystė“ ir kiti renginiai.

Viešbučiai paruošė specialius svaitės ir savaitgalio Saldaus medaus paketus su specialiomis kainomis ir dovanomis, sveikatinimo įstaigos – ypatingas programas su medumi, kūno masažus, pilingus, inhaliacijas, medaus vonias, arbatas, desertus ir kitus saldžius siurprizus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją