Žinoma, taip „pasipuošus“ galima nesunkiai kilnoti ir spintas, lovas, automobilius, tankus, ant rankų nešioti savo mylimąsias (nepriklausomai nuo jų sudėjimo) ir jų maišus, pilnus maisto produktų.

Svorį išlaikys specialus mechanizmas, kuris nustato jūsų raumenų įtempimą ir judina karkasą reikiama kryptimi. Šis kostiumas išrastas tam, kad palengvintų vaikš vaikštžmonėms

Aš jus matau, o jūs manęs – ne...

Nematomas žmogus. Visi mes bent kartą skaitėme šią knygą ar žiūrėjome trečią, penktą ar dešimtą kino interpretaciją šia tema. Vagišių ir bręstančių paauglių svajonės išsipildė: sukurtas iš specialaus mikropluošto, veikiančio veidrodiniu pavidalu, nematomas kostiumas iš tiesų veikia. Jo veikimo principas yra atspindys ir projekcija: atspindima tai, kas yra už jūsų ir tas atvaizdas projektuojamas į priekinę kostiumo dalį tartum uždengiant jus nuo pašalinių žmonių akių.

Beliko nuspręsti, kam toks kostiumas reikalingas: apsaugai nepastebint šmirinėti po naktinių klubų moterų (vyrų) tualetus, juvelyrines parduotuves ar tiesiog vaikštinėti miestų gatvėmis ir kautis su įvairaus plauko nusikaltėliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją