Šiandien paaiškėjo, kad gamintojai Frankfurto automobilių parodai ruošia „Revolte“ pavadintą koncepcinį modelį, kuris po kelerių metų greičiausiai pakeis „Citroen C3“ automobilį.

Jokių techninių automobilio detalių „Citroen“ atstovai nepateikė, tačiau nuotraukose matyti, kad „Revolte“ interjeras yra futuristinis, o modelis turės slankiojantį stogą. Dar vienas įdomus sprendimas – šalia vairuotojo įsitaisęs keleivis galės apsukti sėdynę atgal.

Kai kurie šio koncepcinio modelio bruožai perimti iš „Citroen DS3“ automobilio. Brėžiniuose matyti, kad mašina „apauta“ „Michelin“ padangomis, tačiau koks galėtų būti ratų dydis taip pat neskelbiama.

Vis tik nereikia pamiršti, kad tai tik automobilio koncepcija, tad daug kas gali keistis kol šis modelis bus pradėtas gaminti (tai dar taip pat nepatvirtinta).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją