Pasak Didžiosios Britanijos žurnalo "Closer", dainininkė taip trokšta šeimos, kad net ryžosi pakeisti savo gyvenimo būdą - dabar vietoje šampano ji geria mineralinį vandenį, o vietoje vėlyvų pasilinksminimų vakarus leidžia su savo mylimuoju.

Pora neseniai buvo pastebėta per "Laureus" sporto apdovanojimų ceremoniją Monte Karle, tačiau vietoje to, kad linksmintųsi pobūvyje kartu su kitais svečiais, jie grįžo į savo viešbučio barą su keliais artimais draugais.

Vienas žmogus, tame bare stebėjęs porą, sakė: "Olivier ja labai rūpinosi, o iš Kylie gestų buvo galima spėti, kad ji nuolat galvojo apie savo pilvuką. Bare jie ilgai neužsibuvo ir gana anksti nuėjo miegoti".

Pasak vieno artimo draugo, dainos "Can't get out of my head" atlikėja norėtų pastoti iki metų pabaigos, nes jos biologinis laikrodis nelaukia.

Poros bičiulis paaiškino: "Kylie nė kiek neabejoja laiminga santykių su Olivier pabaiga. Ji nori visko - ir susituokti, ir tapti motina. Ji puikiai supranta, kad laikas bėga labai greitai. Gali atjauninti savo veidą, tačiau biologinio laikrodžio atgal neatsuksi".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją