“Ką tik suderinęs pasirodymų datas Niujorke bei šiuo metu dirbantis prie kelių muzikinių kūrinių prodiusavimo, DJ Keyser pretenduoja tapti vienu labiausiai kylančiu DJ’umi Budapešto ir Rytų Europos šokių muzikos scenoje. 26-ių metų jaunuolis plokšteles suka aštuonerius metus. Su savo kolega Shuriken įkūręs duetą “The Crate Soul Brother”, Keyser prodiusavo muzikos kūrinius, kuriuos mielai savo setuose grojo tokie klubinės kultūros autoritetai kaip Gilles Peterson, Paul Murphy ir "Jazzanova"”, - teigiama klubo “Gravity” pranešime spaudai.

Keyser kaip apšildantis DJ’us prieš keturis metus dalyvavo garsios šiuolaikinio džiazo grupės "Jazzanova" ture, kurį organizavo įrašų kompanija “Compost Records”, o taip pat grojo vienoje scenoje su tokiais atlikėjais kaip Richard Dorfmeister ir "Nu Spirit Helsinki". Keyser ir Shuriken duetas be muzikos kūrimo yra pasinėręs ir į vakarėlių organizavimą. “The Crate Soul Brother” galima išgirsti daugelyje Budapešto šokių muzikos renginių. Keyser savo setus be gimtosios Vengrijos grojo Anglijoje, Kroatijoje, Italijoje, Sarajeve, Portugalijoje bei Čekijoje.

DJ Keyser groja džiazu inspiruotą “house” muziką, kurią miksuoja su “funk” stiliaus įrašais. Svečiui iš Vengrijos šeštadienio naktį klube “Gravity” talkins DJ Soulus iš “Disco Mafia” bei klubo rezidentas Dr. Pepe.