Lietuvis prie pergalės antradienį prisidėjo 21 tašku, pataikęs visus 6 dvitaškius, ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose.

Po 20 taškų įmetė Gary Nealas bei Judsonas Wallace'as, 10 pridėjo Cartieras Martinas.

„Carife“ komandoje nesulaikomas buvo 28 taškus surinkęs Anthony Grundy. Yohanas Sangare pelnė 18, Oluoma Nnamaka – 13 taškų.

Kaip pažymi italų žurnalistai, D. Motiejūnas jau pirmame kėlinyje karaliavo po krepšiais ir Trevizo komanda šovė pirmyn 29:18. „Benetton“ pirmavo beveik viso susitikimo metu, tačiau paskutinėmis minutėmis varžovai išlygino rezultatą (88:88).

Vis dėlto Trevizo krepšininkai paskutines pusantros minutės sėkmingai apsigynė, taškus rinko J. Wallace'as, o D. Motiejūno metimas įtvirtino pergalę (94:88).

Kontrolinėse rungtynėse su kitu Italijos „Serie A“ lygos klubu Avelino „Air“ prieš savaitę D. Motiejūnas pelnė 18 taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją