V.Lekevičius diskvalifikuotas už tai, kad penktadienį devintojo turo rungtynėse su Šiaulių "Sakalo" vienuolike, nesutikęs su teisėjo sprendimu iš aikštės pašalinti "Atlanto" žaidėją Egidijų Žukauską, pats puolė į aikštę, bei, iš teisėjo atėmęs raudoną kortelę, metė ją ant žemės.

Klaipėdietis E.Žukauskas, iš aikštės pašalintas už keiksmažodžius ir nepadorius gestus žiūrovų adresu, taip pat praleis vienas rungtynes.

Skaudžiausiai nukentėjo "Atlanto" vartininkas Simas Skinderis, kuris nepatenkintas teisėjavimu, po rungtynių užsipuolė teisėją Darių Mieželį ir jam grasino. Dėl šių veiksmų vartininkas privalės praleisti dvejas artimiausias rungtynes.

Taip pat įspėta ir "Sakalo" komanda. Per tas pačias rungtynes stadiono informatorius kurstė žiūrovus, necenzūriniais žodžiais atsiliepdamas apie varžovus

Pasikartojus panašiam incidentui, "Sakalo" klubas gali būti nubaustas pinigine bauda arba stadiono diskvalifikacija.

"Vėtros" gynėjas Gediminas Kontautas ir "Ekrano" vartininkas Arvydas Skrupskis dėl raudonų kortelių taip pat praleis po vienas A lygos rungtynes.

G.Kontautas rungtynėse su "Kaunu", kurias "Vėtra" pralaimėjo 0:1, už paskutinės vilties pražangą iš aikštės buvo pašalintas jau 3 susitikimo minutę, o A.Skrupskis, rungtynėse su "Sūduva", stabdydamas varžovų kontrataką 88 minutę išbėgo už baudos aikštelės ribų ir rankomis atmušė kamuolį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją