„Treneri, turime jums kai ką pasakyti. Kalbu visos komandos vardu. Treniruotėse mes nuobuodžiaujame. Per 12 metų praleistų rinktinėje dar niekad nebuvau tokioje situacijoje. Mes nežinome, kaip žaisti, kur būti aikštėje ar kaip organizuoti žaidimą. Nežinome, ką daryti. Neturime jokio stiliaus, jokių gairių. Niekas nebeveikia“, – 32-ejų metų puolėjo priekaištų laviną cituoja dienraštis.

Prancūzai šeštadienį rungtynes su Rumunija baigė lygiosiomis 1:1 ir prarado du taškus, kurie gali būti aukso vertės, besivejant Europos zonos 7 atrankos grupės lyderę Serbiją.

Pralaimėjimas trečiadienį Belgrado „Crvena Zvezda“ stadione atimtų iš Prancūzijos rinktinės bet kokius šansus laimėti pirmą vietą grupėje ir iškart užsitikrinti vietą pasaulio čempionate. Tada beliktų viltys žaisti atkrintamosiose varžybose, kuriose dalyvaus antrąsias vietas užėmusios ekipos.

Grupėje, kurioje žaidžia ir Lietuvos rinktinė, serbai šiuo metu pirmauja su 18 taškų, o prancūzai žengia antri, atsilikdami 4 taškais. Visoms komandoms liko sužaisti po trejas rungtynes.

Panašu, kad dabartinė situacija nebetenkina ne tik Prancūzijos rinktinės sirgalių, bet ir pačių futbolininkų.

7 grupės turnyrinė lentelė: (vieta, komanda, žaista, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai)


1. Serbija 7 6 0 1 15-5 18
2. Prancūzija 7 4 2 1 9-7 14
3. Austrija 7 3 1 3 10-10 10
4. Lietuva 7 3 0 4 6-6 9
5. Rumunija 7 2 2 3 8-11 8
6. Farerų salos 7 0 1 6 2-11 1

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją