"Telenor Media Lietuva" direktoriaus Algirdo Kuliešiaus teigimu, šis katalogas bus išsamiausias "verslas verslui" tipo informacinis leidinys, nes bendrovės sukauptą informacinę bazę šiuo metu sudaro daugiau kaip 47 tūkst. įmonių ir organizacijų.

"Mūsų tikslas yra sukurti informacijos pateikimo sistemą, kuri leistų vartotojams gauti visą reikalingą informaciją greitai ir nepriklausomai nuo laiko ar buvimo vietos. Be spausdinto katalogo, kompaktinės plokštelės ir interneto puslapio, naujojo katalogo informacija bus galima naudotis ir mobiliaisiais telefonais", - teigia A.Kuliešius.

Šįkart bus patobulinta 2002 metų katalogo struktūra, gerokai praplėsta apimtis, sukurtas naujas, dabartiniams reikalavimams pritaikytas rubrikynas. Taip pat kataloge bus Lietuvos įmonių interneto adresų sąrašas.

Kompaktinėse katalogo plokštelėse patobulinta paieškos sistema leis greičiau surasti reikalingą informaciją ne tik lietuvių, bet ir anglų kalbomis. Vartotojams bus sudaryta galimybė rasti visų Lietuvos miestų ir rajonų centrų žemėlapius. A.Kuliešiaus teigimu, www.telenormedia.lt svetainė yra labiausiai lankoma svetainė tarp kitų katalogų svetainių. Joje kasdien apsilanko beveik 2 tūkst. lankytojų.

"Telenor Media Lietuva" įkurta 1998 metais ir atstovauja Norvegijos telekomunikacijų bendrovei "Telenor", didžiausiai verslo katalogų leidėjai Baltijos šalyse.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją