Visos trys lietuvės nuo antrąjį etapą šiame sezone laimėjusios britės Emmos Pooley atsiliko 2 minutes ir 33 sekundes.

114,6 km distanciją įveikusi per 3 valandas 18 minučių 39 sekundes E. Pooley lygiai pustrečios minutės aplenkė antrą ir trečią vietas užėmusias pasaulio taurės varžybų lyderes atitinkamai olandę Mariannę Vos bei švedę Emmą Johansson.

Dar trys lietuvės Modesta Vžesniauskaitė ("Bigla Cycling Team"), Svetlana Pauliukaitė ("Safi-Pasta Zara Titanedi") ir Urtė Juodvalkytė ("Fenix") nebuvo klasifikuotos, nes pirmoji su grupele dviratininkių pavėlavo finišuoti, o kitos dvi nebaigė lenktynių.

Olandė M. Vos tapo lydere bendroje pasaulio taurės varžybų įskaitoje. Ji surinko 383 taškus ir 12 taškų aplenkė į antrą vietą smuktelėjusią švedę E. Johansson.

Trečiojoje pozicijoje su 173 taškais lieka olandė Kirsten Wild.

Pirmuosius 18 taškų pelniusi R. Leleivytė užima 45-ą vietą, D. Žiliūtė su 15 taškų yra 52-a, o M. Vžesniauskaitė bendroje planetos taurės varžybų įskaitoje (tarp 122 dviratininkių) su 12 taškų smuktelėjo į 61-ąją poziciją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją