Parlamentarui Sauliui Stomai politikas priminė kalėjime praleistus metus, Donaldai Meiželytei – šokius ant stalo, Rokui Žilinskui – vairavimo ypatumus bei vairuotojo pažymėjimo praradimą, Aleksandrui Sacharukui – manipuliacijas žeme.

A. Valinskas taip pat išsišaipė iš buvusių bendražygių apstulbimo, kad jis pažįsta Kauno Daktarų gaujos narį Rolandą Michalskį ir pabrėžė, kad Seimo narė D. Meiželytė, jau tapusi parlamentare, pavasarį kaip pamergė dalyvavo to paties R. Michalskio vestuvėse.

Priminė nuodėmes

Kalbėdamas „Žinių radijo“ laidoje Seimo pirmininkas paneigė sąsajas su Kauno Daktarų gauja, tačiau neneigė pažįstąs šios grupuotės narį R. Michalskį. „Per tuos metus esu susipažinęs su daugybe nusikalstamo pasaulio autoritetų, bet jų yra gerokai mažiau negu per savo kalėjime praleistus metus pažino S. Stoma“, - sakė A. Valinskas ir pabrėžė, kad neturi įsipareigojimų nei verslo, nei kriminalinėms grupuotėms.

Maža to, parlamento vadovas bei skylančios Tautos prisikėlimo partijos (TPP) lyderis ir įkūrėjas teigia matąs, kad buvusiems „atsiprašant kolegoms“ stinga vaizduotės, tad norėdamas juos pašiepti ir priminti jų pačių nuodėmes sukurpė dar keletą galimų savo praeities istorijų.

S. Stomai: „Taigi iš tiesų neneigsiu, kad vienuose iš „Auksinių svogūnų“ Marijampolėje pirmoje eilėje sėdėjo bilietą nusipirkęs Arūnas Pukelis, dar žinomas kaip Švinius. Manau, kad S. Stoma tikrai tai galėtų pateikti kaip mano ryšių su šia grupuote įrodančius faktus, tuo labiau, kad ir vardai sutampa – ir jis Arūnas, ir aš Arūnas“, - kalbėjo A. Valinskas, netiesiogiai priminęs, kad S. Stoma yra teistas už „Lietuvos aido“ pinigų pasisavinimą, o bausmę atliko kalėjime.

R. Žilinskui: „Esu viršijęs greitį, taip pat mane nufotografavo policija, tas aparatas, kurs blyksteli. Manau, kad šį faktą galėtų pristatyti R. Žilinskas ir dar pateikęs nuotrauką įrodyti, kad buvau be teisių ir dar išgėręs“, - šaipėsi Seimo pirmininkas, mat pats R. Žilinskas yra vairavęs būdamas neblaivus ir dėl to prarado vairuotojo pažymėjimą.

A. Sacharukui: „2000 metais aš asmeniškai kaip prodiuseris režisavau Artūro Paulausko reklaminį klipą, politinę reklamą. Čia dar galima išvysti sąsajų, kad aš mėgstu grybauti, o A. Paulauskas yra buvęs Varėnos prokuroru. Manau, kad čia nusikalstamų sąsajų ir manipuliacijų žeme faktus galėtų atskleisti A. Sacharukas“, - „Žinių radijui“ kalbėjo politikas.

L. Kernagiui: „Esu organizavęs ir daręs daugybę grožio konkursų. Manau, kad čia lygiai tas pats Ligitas Kernagis įžvelgtų, kad aš esu tos mafijos, kuri išveža iš Lietuvos pradinė grandis.

D. Meiželytei-Svilienei: „Jeigu šitų „įrodymų“ fantazijai maža, tai dar galbūt užteks uždėti paskutinį tašką ant „i“ – tai, be jokios abejonės, šokiai. Gal ir ne ant stalo, bet „žemindama Seimo narės ir pirmininko žmonos vardą“ šį rudenį Inga Valinskienė pradės dalyvauti šokių projekte ir apie tai galėtų skandalingai papasakoti Donalda.

Ji, beje, kaip ir kiti buvę partijos nariai sustabdė narystę dėl šokiruojančios informacijos, kurią perskaitė praėjusią savaitę dėl neva šokiruojančių faktų ir man peršamos draugystės su (palaukit, pavardę) R. Michalskiu. Ir ji buvo tiek šokiruota, kad to paties R. Michalskio vestuvėse dalyvavo kaip pamergė jau tapusi Seimo nare pavasarį“, - kirčių nepagailėjo A. Valinskas.