Krepšininkas kartu su savo agentu Rade Filipovičium Atėnų oro uoste nusileido pirmadienio popietę. Antradienį „Olympiakos“ klube L. Kleiza praėjo medicininį patikrinimą ir komanda oficialiai paskelbė sudariusi su juo kontraktą.

Žurnalistų pasitiktas puolėjas teigė, kad Pirėjo komanda buvo geriausias jo pasirinkimas.

„Labai džiaugiuosi prisijungęs prie tokios didžios komandos. Man nebuvo sunku apsispręsti palikti NBA, nes „Olympiakos“ pasiūlymas visiškai atitiko mano poreikius. Negaliu sirgaliams pažadėti titulų, tačiau galiu pažadėti, kad visada dėl jų kausimės“, – L. Kleizos žodžius cituoja neoficiali „Olympiakos“ svetainė.

Krepšininkas taip pat pažymėjo komandinio žaidimo svarbą ir žadėjo daryti viską, ką lieps naujasis treneris Panagiotis Yannakis.

„Krepšinis yra komandinis sportas ir vienas žaidėjas negali visko nuspręsti. Bet kokiu atveju darysiu tai, ko manęs paprašys treneris. Negalvoju, kad žaisime kaip NBA komanda. Žaisime taip, kad laimėtume titulus, taip, kaip iš mūsų reikalaus treneris“.

L. Kleiza taip pat buvo paklaustas apie ankstesnius „Olympiakos“ lietuvius (Eurelijų Žukauską, Renaldą Seibutį, Artūrą Karnišovą), tarp jų – ir Arvydą Macijauską, kurio santykiai su Pirėjo klubu virto begaliniu teismų maratonu.

„Na, kiekvienas iš jų buvo atskiras atvejis. Pavyzdžiui, A. Macijauskas komandoje gerai startavo, vėliau patyrė rimtą traumą ir visi žinome, kad dabar jo santykiai su klubu nėra patys geriausi.

Kaip bebūtų, prieš atvykdamas aš kalbėjausi su A. Macijausku ir Šarūnu Jasikevičiumi (Atėnų „Panathinaikos“ įžaidėju – DELFI), ir nė vienas iš jų manęs neatkalbinėjo nuo atvykimo čia. Macas man papasakojo labai gerų dalykų apie komandą ir dabar nekantrauju aikštelėje susikauti su Šaru“, – kalbėjo L. Kleiza.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją