Į išankstinę filmo premjerą raudonu kilimu žengė Vytautas Juozapaitis, Agnė Šemberienė, Deividas Norvilas ir Renata Voitechovskaja, Edmundas ir Rasa Jakilaičiai, Mantas Petruškevičius, Inga Paksaitė-Stumbrienė su vyru ir kt. Po filmo peržiūros jie kaip ir daugelis premjeros žiūrovų neslėpė susijaudinimo ir aukojo pinigų.

4278 litai — tokia suma papildė „Mamų unijos“ sąskaitą. Didžioji dalis pinigų surinkta už kino bilietus, tačiau net 893 litais buvo pripildyta „Mamų unijos“ aukų dėžutė.

“Iš žmonių gerumo gimsta dideli nuostabūs darbai. Mes šį vakarą prisilietėme prie tikrosios gyvenimo realybės, esančios visai šalia, ir dėkui tiems, kuriems tai rūpėjo”, — po premjeros sakė viena iš „Mamų unijos“ fondo įkūrėjų fotomeninkė Eglė Mėlinauskienė.

Idėja surengti labdaringą „Mano sesers globėjo“ premjerą gimė po to, kai filmą peržiūrėjo kas mėnesį išskirtinius kino seansus moterims organizuojančio žurnalo „Cosmopolitan“ ir kino platintojų „Garsų pasaulio įrašai“ atstovai. Kartu su kino teatru „Forum Cinemas Vingis“ jie sutarė visas pajamas, gautas „Mano sesers globėjo“ premjeros metu, skirti vėžiu sergantiems vaikams ir jų šeimoms padedančiai „Mamų unijai“.

Drama „Mano sesers globėjas“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti nuo rugpjūčio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją