Pagrindinės reikalingos medžiagos – aptraukti drobe ir padengti gruntu porėmiai – jų galima nusipirkti dailininkams skirtose parduotuvėse. Jums beliks tik nudažyti juos norimomis spalvomis ir gražiai sukomponuoti. Nuotaikingus stačiakampius galima sukabinti ant vinių kaip paprastus paveikslus arba priklijuoti, jeigu nenorite sienose gręžti skylių.

Renkantis spalvas reikėtų atminti, kad ant didelio paviršiaus efektas gali būti visiškai kitoks, nei ant popierinio eskizo.

Šiuo atveju, pavyzdžiui, seniems arkos formos langams ir įmantriems lipdiniams priešpastatomos ryškios ir drąsios spalvos. Panašias spalvas matome ir ant dryžuotų užuolaidų bei pagalvėlių. Netgi gėlių puokštė parinkta pagal sienos kūrinio atspalvius.

Kai šios spalvos atsibos, “paveiklslus” teks nuimti nuo sienos ir perdažyti kitomis spalvomis. Paskui vėl juos pakabinti ir nupirkti tinkančių spalvų užuolaidas bei kitus akcentus – ir kambarys bus vėl kaip naujas.

Atkreipkite dėmesį, kad karnizas pakabintas ne tik virš langų, bet ir per visą kamario perimetrą, taigi užuolaidos yra ant visų sienų. Argi ne žavu, kai permatomas languotas audinys nuvilnija ant sienos...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją