Gimęs prieš 30 metų Madride, šis dizaino Almodovar‘as nuolatos ieško naujų susitikimų bei teritorijų. Paradoksaliai susikerta jo laisva dvasia ir įkvėpimas, kylantis iš jo aplinkos jausmingumo: kvapų, garsų, kalbų, vaikystės vizijų ir iberiškų šaknų.

Ryškios spalvos, perteklius, organinės barokinės baldų ir keramikos formos, mangos ir Iberijos mišinio „žaisliukai“: jo vaizduotė liejasi laisvai ir produktyviai, kaip patyrusio tapytojo potėpiai.

Jaimie Hayon yra dosnus menininkas, ir jo darbai išgrynina viską, kas pasitaiko jo kelyje. Kaip formos ir medžiagos etnologas, jis tiria gamtą ir žmones vienodais būdais, perkurdamas juos per savo nenugludinto kūrybingumo prizmę. Jo laisva dvasia geriausiai pasireiškia per scenografiją, kuri pilnai išreiškia jo energingumą ir gyvenimo džiaugsmą.

Forma, stilius ir spalva perteikiami itin meistriškai. Jo bendradarbiavimas Baccarat yra tipiškas jo netipiško talento pavyzdys. Šis meistriškas stilistinis darbas tarp spalvoto pjaustyto krištolo arba auksu ir metalu graviruotos keramikos sėkmingai užpildo tarpą tarp prabangaus skaidrumo ir aksominio neperregimumo. Heyon‘o jumoro jausmas pakeičia jo darbų svarbą nedaugelyje monumentalių jo darbų.