Tačiau „Benetton“ pažymi, kad yra giliai nusivylusi M. Kalniečio elgesiu ir sieks teisybės aukštesnėse instancijose.

Konfliktas kilo po to, kai „Žalgirio“ klubas pranešė vis dar turįs sutartį su krepšininku, kuris pats prisipažino dar žiemos pabaigoje pasirašęs trejų metų kontraktą su Italijos komanda.

Krepšininkui už sutartis su keliais klubais kilo grėsmė būti diskvalifikuotam dvejiems metams.

Tiesa, tuo metu M. Kalniečiui atstovavo agentūra „Interperformances“, kurios paslaugų jis atsisakė prieš daugiau nei mėnesį.

„Man rodos blogai buvo dirbama, ne viskas buvo padaryta, kas buvo galima. Aš turiu kitą agentą“, - grįžęs iš turnė po Kiniją kalbėjo kandidatas į Lietuvos vyrų rinktinę.

Tačiau kol nėra paskelbtas visas FAT sprendimas, negalima tvirtinti, kad arbitražas nusprendė, jog M. Kalnietis turi tik vieną galiojančią sutartį, todėl jo diskvalifikacija neatmetama. FIBA arbitražas galimų diskvalifikacijų nesvarsto ir tai nėra jo kompetencijoje.

FAT įstatai skelbia, kad po sprendimo, yra suteikiamas 21 dienos terminas, per kurį nutartį galima apskųsti Tarptautiniam Sporto Arbitražo Teismui Lozanoje (TAS/CAS).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją