„Mes esame neabejotinai konkurencingesni nei Silverstoune, palyginti su „Red Bull“, tačiau dar nežinau, kiek pajėgūs“, – pareiškė J. Buttonas.

„Dar turime daug darbo. Belieka tikėtis, kad rytoj bus šilčiau, kaip ir turėtų būti. Tačiau ir šiandien turėjo būti šilčiau“, – teigė „Formulės-1“ čempionato lyderis.

„Turime porą naujų dalių, tačiau dalių nepakaks, norint įveikti „Red Bull“. Vengrijoje padarysime dar vieną žingsnį. Svarbu, kad tobulėtume kiekvieneriose lenktynėse. „Red Bull“ Silverstoune turėjo didelį (atnaujinimų – red. past.) paketą, o po to jau sunku paruošti ką nors naujo“, – aiškino jis.

J. Buttonas pažymėjo, kad „Brawn“ padėtį kol kas apsunkino itin žema oro temperatūra, tačiau kartu pripažino, jog dėl to problemų turi ir varžovai.

„Be abejo, norėčiau, kad būtų šilčiau. Ne tik mes, bet ir daug kitų turi sunkumų su kietesnėmis padangomis, bandant priversti jas veikti. Žinote, juk tik 12 laipsnių. Tai žiemos temperatūra. Net Anglijoje nebuvo taip šalta“, – sakė britas.

„Vis dėlto, mums šiek tiek geriau pavyko priversti dirbti minkštesnes padangas. Šiandien visai neblogai padirbėjome, tačiau vis tiek turime dar šiek tiek darbo. Nesu itin patenkintas bolido nustatymais, be to dar nevisai perpratome minkštesnių padangų veikimą.“

Kalbėdamas apie pagrindinius konkurentus „Red Bull“, J. Buttonas prasitarė manąs, kad varžovai kol kas yra už jį greitesnis.

„Mums svarbiausia atremti „Red Bull“. Visų pirma, mums reikia palankios lenktynių kloties. Man patinka ši trasa. Jei temperatūra bus didesnė, mes čia tikrai galėsime kovoti su „Red Bull“, kas turėtų būti linksma“, – teigė lenktynininkas.

„Ši trasa geriau tinka mūsų bolidui nei Silverstounas. Temperatūra mums neideali, tačiau net ir esant žemai temperatūrai mums čia šiandien sekėsi visai neblogai. Vis dėlto, nemanau, kad greičiu prilygstame „Red Bull“, – sakė jis.

Pabaigai, J. Buttonas pridūrė turįs nuogąstavimų dėl galimo „McLaren“ ir „Ferrari“ puikaus starto trumpoje Niurburgringo tiesiojoje naudojant KERS sistemą. Vis dėlto, britas pripažino, kad sekmadienį lenktynių metu greičiausiai lis, tad minėtos komandos tikriausiai neturės pranašumo.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.