„Akivaizdu, kad tai vienas iš sėkmingiausių mūsų naujų maršrutų – balandį iš Palangos į Rygą pradėję skraidyti aštuonis kartus, per tris mėnesius dėl esamos paklausos pridėjome šešis papildomus reisus. Pastebime, kad šiais reisais vyksta ne tik lietuviai ir latviai, bet ir turistai iš Vokietijos, Rusijos, kitų šalių, o tai teigiamas ženklas mūsų šalies turizmo plėtrai“, – sako „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Nuo liepos pabaigos pridedami du nauji dieniniai reisai iš Palangos į Rygą antradieniais ir ketvirtadieniais (nuo spalio numatomas dar vienas papildomas dieninis reisas trečiadieniais) ir vakarinis reisas šeštadieniais.

Per birželio mėnesį „airBaltic“ iš Palangos skraidino 3330 keleivių. Iš viso per balandį-birželį „airBaltic“ lėktuvais iš Palangos skrido 8453 keleiviai. Lėktuvų užimtumas per birželį pasiekė 70%.

Šiuo metu „airBaltic“ iš Palangos į Rygą skraidina 14 kartų per savaitę. Skrydžiai vykdomi lėktuvu „Fokker 50“, o skrydis trunka 45 minutes. Bilietas į vieną pusę kainuoja nuo 125 litų, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius.

Iš Latvijos sostinės oro bendrovė siūlo skrydžius į beveik 60 miestų. Populiariausiomis jungtimis iš Palangos per Rygą išlieka Londonas, Dublinas, Amsterdamas, Kopenhaga, Milanas, Paryžius, Roma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją