L. Grinčikaitės pasiektas 11,31 sek. rezultatas - geriausias jos karjeroje.

- Kokie pirmieji įspūdžiai?

- Dar nespėjau truputi susivokti, nes vakar viskas greitai įvyko ir vėlai grįžau. Tai tik šiandien ryte atsikėlus supratau, kad tapau čempione.

- Ar tikėjais laimėti?

- Žinoma, kaip ir kiekvienas sportininkas keliu sau aukščiausius tikslus, buvo matyti, kad galima laimėti ir tam ruošiausi.

- Ar stiprios varžovės universiadoje?

- Dauguma varžovių buvo matytos ir iš elito, jų asmeniniai rezultatai labai aukšti. Bet aš subėgau savo asmeninį rezultatą ir taip gavosi, kad pirmavau.

- Oro sąlygos per finalinius bėgimus nesutrukdė siekti aukštų rezultatų?

- Atvažiavome į apšilimo aikštę - buvo kažkoks baseinas. Tik po 30 minučių pašalino susikaupusį vandenį, galvojome, kad nukels bėgimus. Bet skųstis negalima, nes sąlygos visoms sportininkėms buvo vienodos.

- Kokie dar laukia startai universiadoje?

- Šeštadienį startuosim 4x100 metrų ir dar galime pakovoti dėl medalių. Sėkmingai subėgus ir nepametus lazdelės galime ir stengsimės tai padaryti.

- Koks universiados lygis, gyvenimo sąlygos?

- Aš vertinčiau labai gerai, nes gyvenimo sąlygos ir bazės yra labai geros. Aukštas meistriškumo lygis, stiprūs varžovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją