“Forto Pica Lounge” vakarėlius ves jau 7 metus plokšteles sukantis DJ Povilas “Px” Pauplys, savo karjerą pradėjęs kaip legendinio Kauno dueto “Žvėriukai” narys. Dabar jo kolekcijoje – daugiau nei 500 “lounge”, “house”, “garage” ir net klasikinės estrados plokštelių, kurias mėgsta įvairaus amžiaus klausytojai.

Praėjusių metų rudenį iš Londono sugrįžęs didžėjus pirmasis Vilniuje, “Forto picos” picerijoje inicijavo “lounge” muzikos vakarėlius, kurių metu atliekama lengva “lounge” ir “downtempo” stiliaus muzika. Jau po kelių savaičių šią idėją perėmė ne viena sostinės kavinė ar baras, ir tai tapo nauja jaunimo, jaunų šeimų laisvalaikio leidimo forma savaitgaliais.

Per pastaruosius mėnesius DJ Povilas Pauplys į savo vakarėlius pasikvietė per 15 gyvą (saksofono, perkusijos ir kt.) muziką atliekančių muzikantų bei kviestinių didžėjų, atstovaujančių visas “lengvąsias” šokių muzikos kryptis. Pasak didžėjaus, įdomiausi jo svečiai vasaros metu gros ir lauko kavinėje vilniečiams bei sostinės svečiams.

“Londone ir kitose Europos sostinėse daugelis barų tiesiog neįsivaizduojami be poros patefonų ir didžėjaus. Vasarą plokštelių muzika persikelia į lauko kavines, kur esu išgyvenęs tikrai įsimintinų muzikinių momentų. Manau, kad “Forto Pica Lounge”, pradės kokybiškai naują lauko kavinių madą Lietuvoje”, - sakė DJ Povilas Pauplys.

Šioje “Forto Picos” lauko kavinėje bei kituose “Forto Picos” tinklo užeigose iki birželio 29 d. vyks akcija, kurios metu dalyviai, išgėrę 4 bokalus “Kalnapilio” alaus, pretenduos laimėti pagrindinį prizą – privatų didžėjaus pasirodymą, VIP kvietimus dešimties draugų kompanijai, kuri vaišinsis “Kalnapiliu” tik už 1 cnt.

Specialiai laimėtojui Mindaugo karūnavimo dienos proga (liepos 6 d.) bus skirtas jo/jos vardu pavadintas net 4 valandų “lounge” muzikos pasirodymas Vilniaus senamiestyje. Kiekvieną savaitgalį “lounge laimės valandos” metu geros muzikos ir alaus mėgėjams “Kalnapilis”dovanos ir specialius prizus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją