Muzikos programų režisierius, „Lietuvos dainų dešimtuko“ vertinimo komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis su profesionalia konditere dalinsis savo uogienių receptais.

V. Pauliukaičio teigimu, gaminant uogienes labai svarbu, ne tik uogos, bet ir kitos sudedamosios jos dalys.

„Kartu su profesionalo pagalba, gamindami uogienes, bandysime įrodyti, jog šiame procese labai svarbūs visi ingridientai. Čia pat mūsų pagamintų uogienių bus galima ir paraugauti“, – apie akciją pasakojo V. Pauliukaitis.

Lietuvoje uogieniems virti dažniausiai naudojami tradiciniai šeimos receptai. Populariausios uogos: braškės, žemuogės, mėlynės, avietės, serbentai ir kt. Dažniausiai norint išvirti kuo tirštesnę uogienę, naudojamas didesnis cukraus kiekis ir ilgiau verdama. Uogienės bus gaminamos su specialiu uogienių cukrumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją